KARABÜK / MERKEZ - Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

May

Geleneksel oyunlarımızdan Körebe ve Beş Taş şenliği düzenlendi.Öğrencilerimizin ilgisini çeken geleneksel oyunlarımız eğlenceli anlar yaşattı.

May

Eğitim paydaşlarını bir araya getiren etkinliğimiz okulumuzda yapıldı.Öğretmen ve öğrencilerimizin futbol maçı yaparak başlayan etkinliğimiz,velilerimizin öğrencilere ikramı ve sonrasında öğretmenler odasında beraber yenilen yemekle sona erdi.

May

Okul rehber öğretmenimiz Gülsüm ŞİMŞİR tarafından okulumuz öğretmenlerine mentörlük ve öğrenci koçluğu eğitimi verildi.

May

Okulumuz öğrencileriyle beraber camiilerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz.Camiilerimizin manevi havasını teneffüs eden öğrencilerimiz imam-hatip hocalarımızla hasbihal ettiler.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimizle iftar programı düzenledik ve Kadir Gecesi programı yaptık.Kadir Gecesi programını Ramazan Ayı boyunca okunan hatimlerin duasıyla bitirdik.

Tem

Okulumuza Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Murat ALTIN  atanarak görevine başladı.Kendilerine okulumuz adına Hoşgeldiniz der yeni görevinde başarılar dileriz.