KARABÜK / MERKEZ - Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

May

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında okulumuz öğrenci ve velileri tarafından şiir dinletisi Karabük 100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlendi.

Programa İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş, Rektör Yardımcısı İsmail Rakıp Karaş, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İdris Kınasakal, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrenci ve velilerinin birlikte seslendirdikleri şiir dinletisi programında sırasıyla;

1.6/E -Aslı Betül DOĞAN-  Mesut DOĞAN -Sezai KARAKOÇ -Liliyar

2.5/D- Yağmur Nisa ÖZDEMİR- Neslihan Özdemir -Cahit Sıtkı Tarancı- Otuz Beş Yaş

3.5/D- Berin Eyşan ÇETİN -Zehra Asar ÇETİN ?Arven ÇETİN- Sezai Karakoç- Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine

4.7/ D Elif Serra ÇELİK Şeref ÇELİK  Orhan Veli KANIK İstanbul'u Dinliyorum

5.5/D Zehra KÜÇÜK ?Medine KÜÇÜK ? Kendi yazdığı şiir- Mutluluk

6.5/ B- Resul Ekrem YURDABAKAN - Hacer YURDABAKAN  -Yahya Kemal BEYATLI- Sessiz Gemi

7.6/A -Buğra TORLAKCIK- Berna TORLAKCIK- Atilla İLHAN- Ben Sana Mecburum

8.6/B -Ensar ÖZDEMİR- Ahmet ÖZDEMİR- Sezai KARAKOÇ- Mona Roza

9.5/D- Zeynep Beyda KARAKURLUK - İmral KARAKURLUK- Can YÜCEL-Her  Şey Sende Gizli

10.6/F- Selin UZUN OĞLU ? Fatma UZUNOĞLU -Necip Fazıl KISAKÜREK ? Bizim Şarkımız

11.5-A- Batın Eymen ŞENEL-Alişan ŞENEL-Dünya Bu-Dil Ne Bilir Şekeri Şerbeti

12.5/B- Kerim GÜNAY ?Esra VEZİROĞLU ?ilker ÇOBAN ?Evlatlarıma ÖĞÜT

13.8/C- Ayşe Berra KUZEY-Melek KUZEY-Necip Fazıl KISAKÜREK-Anneciğim

14.6/D -Berra Züleyha DOĞMAZ ?Emine DOĞMAZ ?Kendi yazdığı şiir ?Kızım

15.7/D- Meyra Suden- AVCI Ergün AVCI -Ben Filistinli ÇOCUK

16.5/D -Nisanur DİKMEN ?Reyhan DİKMEN ? Ey İnsanlık Nerdesin?

17.8/C- Sümeyye Berna TOM-Esra TOM- Mehmet Akif İNAN-MESCİD-İ Aksa şiirleri okundu.

İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan programda bir selamlama konuşması gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş, programın hazırlanmasında emeği geçen başta okul müdürü İdris Kınasakal olmak üzere öğretmenleri, öğrencileri ve velileri tebrik ederek sözlerine başladı.

Konuşmasının devamında Okul-Aile ilişkisinin önemine dikkat çeken Akbaş, "Okul-Aile ilişkisini güçlendirmek göz aydınlığı evlatlarımızın akademik, sosyal, kültürel gelişimlerinin yanısıra ruhsal  olgunluk ve doygunluğunda gelişmesinde önemli derecede katkı sağlamaktadır. Öğrencilerimizin aileleri ile kaliteli zaman geçirmesi, ailelerimizin de okullarımız ile iletişimin sağlam olması her açıdan eğitimin kalitesini ve enerjisini artırmaktadır.

Akademik, sosyal ve sportif başarılarımız artarak devam ediyor. Mevlana İmam Hatip Ortaokulumuzda başarıları ile önde gelen okullarımız arasında yer almaktadır.

Eğitim öğretim faaliyetlerinden beklentimiz sadece akademik başarı değil, bunun yanında değerleriyle, konuşmasıyla, oturmasıyla, kalkmasıyla komple bir birey yetiştirmektir.

Sizler şairlerimizin birbirinden güzel şiirlerini burada seslendirdiniz.  Ayrıca bu şiirlerin arasında velilerimiz kendi yazdıkları eserlerini de seslendirdi. Çok güzel bir program oldu.

Bu düşünceler ile burada göstermiş olduğunuz üst düzey performanslarınızdan ötürü her birinizi tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.

May

Ziyaretimiz esnasında mesleki eğitim bünyesindeki atölyeleri gezdik, mesleklerin inceliklerini meslek öğretmenlerinin değerli tecrübe ve bi,lgi birikimlerinden edindik.

May

6 sınıfımızın yarıştığı yarışmada birinciliği 7/A sınıfı kazandı.

Nis

Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Özhan Ustaoğlu’nu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz

Nis

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile başkanlık makamını Mevlana İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Meyra Suden Avcı, Muhammed Oğuz Taşçı ve Sümeyye Ecrin Öztürk’e emanet etti.

Bir günlüğüne Karabük’ün Belediye Başkanı olan çocuklar Karabük hakkındaki projelerini anlattılar.

Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz okudukları hikaye kitaplarının son bölümünü hayalleri doğrultusunda değiştirdiler.