KARABÜK / MERKEZ - Mevlana İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS etkinlik

Mrt

HEDEF LGS Projesi bilgilendirme toplantıları kapsamında 7. Sınıf velilerimizle bir araya geldik. Daha önce öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile yaptığımız toplantıların sonuncusunda hem LGS süreci hem de Hedef LGS projesi ile ilgili velilerimize bilgiler vererek, velilerimizin sorularını cevaplandırdık.

Mrt

Yoğun bir tempoda LGS çalışmaları devam eden 8.sınıf öğrencilerimizi iftar programında bir araya getirdik. Sınıf rehber öğretmenlerimizin organize ettiği, velilerimizin desteklediği iftarlarımıza öğretmenlerimiz ve idarecilerimizde katıldılar. Hem Ramazan ayının manevi iklimini yaşayan öğrencilerimiz bir taraftan da kısa bir süre sınav stresinden uzaklaşmış oldular.

Şbt

*Hedef LGS Projesi kapsamında 7.sınıf öğrencilerimizi bilgilendirdik.* Okul Hedef LGS panomuz, internet sayfamız, sosyal medya hesaplarımız ve WhatsApp veli gruplarımız ile öğrencilerimizi ve velilerimizi bilgilendirdik.

Şbt

7. sınıf şube öğretmenlerimizle HEDEF LGS projesi bilgilendirme toplantısı yaptık. Toplantıda önümüzdeki yıl LGS’ye girecek olan 7.sınıf öğrencilerimizle ilgili okulumuzda yapılacak çalışmalar görüşüldü. Ayrıca uygulanacak olan mentörlük sistemi ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

Şbt

2024-2025 Eğitim Öğretim yılında LGS'ye girecek olan 7.sınıf öğrencilerimiz ile LGS süreci ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptık.Proje kapsamında yapılacak olan DYK,kamplar,seminerler ile ilgili bilgiler verilerek,öğrencilerin sürece şimdiden dahil olmalarının öneminden bahsedildi.

Şbt

Karabük’te Hedef LGS Projesi kapsamında bulunan okulların koordinatörleri Milli Eğitim Şube Müdürü Yüksel Aydemir başkanlığında Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu’nda bir araya geldi. Okul koordinatörümüz Erdal Dorukbaşı ve Okul Müdürümüz İdris Kınasakal’ın katıldığı toplantıda ilk dönem faaliyetleri değerlendirilerek, okulların iyi örnekleri sunuldu.

Şbt

Okul Rehber öğretmenimiz Bahar Akça Erdoğan tarafından öğrencilerimize Sınav kaygısı ile baş etme yolları ve sınavda başarılı olma stratejileri konularında seminer verildi.

Şbt

22-26 Ocak tarihleri arasında planladığımız Yarıyıl Tatil Kampımızı tamamladık. Kamp boyunca öğrencilerimize 5 adet performans değerlendirme sınavı uygulanmış ve sınav sonunda öğretmenlerimiz tarafından sorular çözülerek, geri bildirim yapılmıştır. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği kampımızda sportif etkinliklerde yapılmış ve motivasyon amaçlı çalışmalara da yer verilmiştir. Ayrıca velilerimiz ve öğretmenlerimizin destekleriyle öğrencilerimize küçük ikramlarda bulunulmuştur.

Ara

8. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile motivasyon amaçlı sinema etkinliği gerçekleştirdik. Mesleğinin ilk yılında şehit edilen öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatının anlatıldığı _Öğretmen Oldum Ben_ filmi öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Hedef LGS Projesi kapsamında yaptığımız bu tür etkinliklerimiz devam edecek.